INDELING

De vertrekken zijn erg licht en met zorg ingericht. De woonkamer meet maar liefst 9,5 x 10 meter en heeft een comfortabel zitgedeelte, gegroepeerd rondom een moderne RVS houtkachel. Er zijn 3 unieke, zeer grote glazen tafels, ontworpen door de bekende Nederlandse kunstenares Marijke de Goey. Één van deze tafels fungeert als werkplek, de andere twee zijn eettafels. Het decoratieve plafond is vervaardigd van straalsgewijs verlopende balken. De schuifpui laat binnen en buiten moeiteloos in elkaar overvloeien naar het grote zonovergoten terras met comfortabele ligstoelen en een ronde blauwmarmeren eettafel.


Keuken, bijgebouw, kelder

In de keuken klettert het zonlicht naar binnen via een pyramidevormig glazen dak. De werkbladen zijn van bleekroze marmer. De keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur en uitgerust met alle technische gemakken.

In het bijgebouwtje naast het terras bevindt zich de wasmachine en de waterzuivering van onze eigen bron, die hoog in het terrein ontspringt. Daarnaast is er de houtgestookte pizza-oven; het brandhout ligt in de kelder onder het huis. Aan de beheerder kunt u vragen hoe het werkt.


Slaapkamers, badkamers
Een korte trap leidt naar de lavendel- en blauwkleurige slaapkamers met badkamers: beide uitgevoerd in blauw- respectievelijk wit marmer. De grote badkamer heeft een rond bad met een blauwe spectaculaire sterrenhemel,
De kleine badkamer is een luxe inloopdouche.


Naar de benedenwoning

Via een verassende blauw verlichte trap en een onderaardse gang komt u terecht in het benedenappartement, dat van het andere huis is af te sluiten als een gescheiden woonunit. Dit appartement met vloerverwarming bestaat uit een woonkamer met eet-en zitgedeelte, een keuken, een tweepersoons slaapkamer en een slaapgedeelte in een grote ronde nis met 2 eenpersoonsbedden. Via een schuifpui betreed je het terras op het zuiden. 

BENEDENWONING


€ 580, - per week
Bij een maximale bezetting
van 4 personen. Korting in het laagseizoen 25 % én bij minder
personen: € 50, - p.p.